Зустріч з працівниками ССД, КМСД

2015-04-02

/Files/images/2014-2015_navchrk/DSCN8273.JPG

2 квітня 2015 рокувідбулася зустріч учнів6-8-х класівзоперуповноваженим кримінальної міліції у справах дітей Нововодолазького РВ ГУМВС України в Харківській області капітаном міліції Федоренко А.В., головним спеціалістом служби у справах дітей Новововодолазької РДА Бондаренко С.І. та провідним спеціалістом районного ЦСССДМ Базюн А.Ф.

В ході проведення профілактичної бесіди Альбіна Володимирівна ознайомила вихованців з порядком перебування неповнолітніх в закладах, у яких провадиться діяльність у сфері розваг або закладах громадського харчування у нічний час, а також недопущення пропусків занять без поважних причин.

Під час лекції Федоренко Альбіна Володимирівна приділила значну увагу проблемам тютюнопаління та вживання наркотиків і алкогольних напоїв неповнолітніми особами. Окрім шкідливої дії на молодий організм, привела сумну статистику скоєння злочинів неповнолітніми, що знаходилися у алкогольному та наркотичному сп’янінні. Акцентувала увагу учнів на випадках, коли настає адміністративна та кримінальна відповідальність.

Головний спеціаліст ССД Нововодолазької РДА Бондаренко С.І. та провідний спеціаліст районного ЦСССДМ Базюн А.Ф. підготували для вихованців відеолекторій «Попередження ВІЛ-інфекції та СНІДу»

Зустріч відбувалася у вигляді діалогу. У ході бесіди вихованці не залишались сторонніми слухачами, вони спілкувалися та задавали питання, на які отримували вичерпні відповіді.

/Files/images/2014-2015_navchrk/DSCN8274.JPG/Files/images/2014-2015_navchrk/DSCN8290.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 597

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.