2014-11-18
Що за соус став нам звичним
Повсякденно на столі?
Відчуттям гастрономічним
Будить радощі малі?
По доступних цінах в міру
Смаку стравам додає?
І до м’яса, і до сиру,
Й до салату олів’є?
До святкових страв додаймо,
Ніби до душі єлей,
Це ж МАЙОНЕЗ наш дуже смачний.
Мабуть, для кожного українця невід'ємною складовою для приготування кожної страви є майонез. А як же він виготовляється? “Та нічого складного в тому немає” - скажете ви. Але це не так. У цьому 18.11.2014 переконалися й учні 7-го та 9-го класів разом зі своїми класними керівниками Губою Т.А. та Щербак І.Б., відвідавши ТОВ “Нововодолазький масло-жировий комбінат”.
Справжні майстри свої справи розповіли дітям як виготовляється майонез, а також показали сам процес виготовлення такого смачного, для всіх, продукту.
Усі були в захваті від цієї екскурсії. Тепер кожен з учнів знає, який складний процес виготовлення майонезу.
Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.